NORRLANDS DESIGNKREATIV

NORRLANDS DESIGNKREATIV
Ett företag som bildades 2017 av Tina, Björn och Ida med syftet att skapa en gemensam mötesplats för nätverkande, kommunikation, kreativitet och utbyte av erfarenheter. Norrlands Designkreativ vill sätta Saxnäs, Vilhelmina, Västerbotten och hela Norrland på kartan, som en del av Sverige där det finns en enorm nyskapande potential och yrkesskicklighet.

Norrlands Designkreativ ska bli ett återkommande forum där mindre företagare kan nätverka,  kommunicera och synliggöras. Tillsammans är vi kreativa, kontaktskapande och får möjlighet att tillgodose oss ny kunskap inom vår yrkeskategori. Vi visar stolt upp vårt hantverk och inspirerar både oss själva och andra till att fortsätta driva eller starta nya företag med utgångspunkt från glesbygd och Norrland.

NORDLI DESIGN
Vi är ett syskonpar, Tina och Björn Larsson heter vi som startade det lilla företaget med de stora ambitionerna och drömmarna om framtiden. Vi tillverkar och formger småmöbler och inredningsdetaljer i trä på vår hemort Saxnäs i Vilhelmina kommun. Nordli Design eftersträvar att vara hållbara producenter både vad gäller design, materialval, ytbehandling men också mot oss själva och dem vi arbetar med. Riktigt hantverk måste få ta tid!

Hemsida: nordlidesign.se Instagram: @nordlidesign

NORDIC REMAKE
Ida Hansson heter jag som driver en hållbar inredningsbyrå . Jag bor i en liten by strax utanför Umeå där jag tar uppdrag både lokalt och på distans. Nordic Remake arbetar med personliga lösningar där målet är att skapa genomtänkta, harmoniska och miljömedvetna miljöer. Återbruk, DIY, färgsättning, naturmaterial och nordisk design genomsyrar min filosofi om att vacker inredning är för alla.

Hemsida: nordicremake.se Instagram: @nordic_remake

 

 

 

 

Annonser