VÅRA FÖRELÄSARE & INSPIRATÖRER

CLARA LIDSTRÖM & ANNAKARIN NYBERG
Clara driver idag Sveriges åttonde största privata blogg Underbara Clara. Genom blogginlägg om bland annat mode, politik och livet som egen företagare och småbarnsförälder inspirerar Clara i genomsnitt 250 000 unika besökare per månad.
Annakarin är disputerad internetforskare, prisbelönt pedagog, moderator, föreläsare och författare till bland andra böckerna Digitalt entreprenörskap. Annakarin är även en av årets sommarpratare i P1.
Clara och Annakarin är högaktuella bland annat med sitt gemensamma varumärke Miss Clarity där de skapar feminina, färgstarka kläder i klassiska snitt. Med glimten i ögat levererar duon intressant dynamik, humor och reflektion. Clara och Annakarin är båda bosatta i Västerbotten.
Hemsidor: underbaraclaras.se / annakarinnyberg.se
Instagram: @underbaraclaras / @annakarinnyberg

”Digitalt entreprenörsskap”

Hur går det till när man driver ett företag på nätet och hur är det att jobba som professionell bloggare? Möt bloggdrottningen Underbara Clara Lidström och internetforskaren Annakarin Nyberg för att lära dig mer om hur du kan skapa förutsättningar för ett företag på nätet!

En av våra mest lästa svenska bloggare Underbara Clara driver idag sitt företag från en liten by i Västerbottens inland. Bloggen är motorn i det företag som växer sig allt starkare och som inte bara möjliggör försörjning av hela familjen genom annonsintäkter, utan även en karriär som skribent, författare och fotograf. Clara är också en av de entreprenörer som internetforskaren Annakarin Nyberg granskar i den aktuella boken digitalt entreprenörskap. Tillsammans visar de hur sociala medier kan användas för att bygga starka varumärken, etablera kundrelationer och marknadsföra sig med sin egen tid som insats. Oavsett om man bor i Stockholms innerstad eller på landsbygden!

En ärlig, jordnära föreläsning som visar på den sanna bilden av livet som egen företagare.

WORKSHOP

Skräddarsys för att passa oss som deltar!

 

JOHANNA NILSSON
Johanna har sedan 2009 drivit företaget JohannaN – ett smyckesmärke med fokus på hållbarhet. Under dessa år har hon lärt sig oerhört mycket. Att driva företag är nog exempelvis den bästa utbildning i personlig utveckling du någonsin kan önska dig säger Johanna som har kunskap och erfarenhet av allt från marknadsföring inom sociala medier till hur man ska våga lita på sin magkänsla och nå sina drömmar. Detta helt utan utbildning. Johannas föreläsning och workshop är skräddarsydd för att passa just dig som deltar på Norrlands Designkreativs första event!
Johanna är numera verksam i Stockholm men har sina rötter i Jämtland.
Hemsida: shop.johanna-n.com Instagram: @johannanswe

”Att ta risken att bli mindre omtyckt – om att bygga ett starkt varumärke”

En inspirationsföreläsning där Johanna berättar om sina egna erfarenheter av att driva företag och bygga varumärke. Att våga positionera sig, skapa en tydlig riktning och bestämma sig för att låta allt i företaget utgå från de egna värderingarna.

Johanna pratar om varumärkets betydelse, hur hon konkret har skapat en strategi och planering för att bygga och jobba med varumärket Johanna N långsiktigt.

Och det är också de verktygen och metoderna du som lyssnar får med dig.

WORKSHOP

På temat entreprenörsskap, marknadsföring och varumärkesbyggande. Skräddarsydd efter att passa oss som deltar!

 

CAROLA FAHLÉN
Carola kommer från Umeå där hon till vardags undervisar i matematik, idrott och hälsa på en högstadieskola. Hon arbetar också som yogainstruktör i formen vinyasayoga. Carola har sin idrottsliga bakgrund som gruppträningsinstruktör och multisportare. Hon tycker om att möta människor genom att bygga relationer både i klassrummet och på yogamattan. Att få dela med sig av sina erfarenheter på mattan som gett Carola andrum men även möjlighet till ökad kraft likväl som lugn.

Yogan hittade Carola 2003, där hon på en gång fastnade för att förena rörelserna med andningen.  Andningen är den viktigaste processen i kroppen och just för att den påverkar aktiviteten hos varje cell i kroppen samt att den är intimt länkad med hur hjärnan och nervsystemet presterar. Andetaget är grunden i den här klassen där ni som deltagare får väcka kroppen till liv under Carolas professionella instruktioner. Yogapasset passar alla då du själv kan välja svårighetsgraden i varje övning.

 

YURIKA PALMQVIST
Yurika driver sitt företag Yurika Photography med utgångspunkt från Umeå. Hon riktar in sig bl.a. på fotografering för företag, barn & familjer, bröllop, graviditeter och parfotografering. Hon älskar att få dela sin passion för fotografering med andra och strävar efter att ta bilder som får dig att komma ihåg de speciella stunderna i livet. Efter den första kontakten med fotografering som yrke ökade Yurikas intresse för foto mer än någonsin och sedan dess experimenterar hon mer och vågar ta för sig i sin professionella roll som fotograf och levererar stolt bilder för sin omgivning. Yurika kommer att finnas på plats under hela helgen för att föreviga detta unika event med sina professionella bilder. Dessa kommer sedan att finnas tillgängliga för dig som deltar samt för press och sponsorer. Allt för att få en så bra och bred marknadsföring som möjligt av oss alla!
Hemsida: yurikaphotography.se Instagram: @yurikaphotography

Annonser